Zen Studio, un salon de infrumusetare din Craiova care merita vizitat!

 

Fetelor, voi ce salon in Craiova mai alegeti atunci cand va doriti odata la ceva timp sa fiti rasfatate in adevaratul sens al cuvantului?! Stim cu toate ce inseamna rasfat pentru noi … un salon de infrumusetare unde cativa specialisti sa se ocupe de coafura noastra! Insa, parca in ultimii ani tot mai greu reusim sa gasim un salon de infrumusetare in Craiova care sa ne multumeasca pe deplin, nu credeti?! In ultimul timp se vorbeste tot mai des despre Zen Studio, un salon in Craiova care se bucura deja de o reputatie excelenta pe plan local. Daca nu ati apuncat inca sa il vizitati, va vom povesti noi in randurile urmatoare cum ne-am simtit la acest salon in Craiova!

Ei bine, nu putem sa nu incepem prin a va spune ca ne-am simtit foarte bine la Zen Studio. In primul rand, salonul arata foarte bine, atmosfera si ambianta este primitoare inca de la primul pas pe care il faci inauntru, iar echipa celor de la Zen Studio este extrem de amabila. Ai senzatia ca ai intrat undeva unde urmeaza sa stai cateva ore la povesti cu vechi prieteni. Si te asiguram ca te vei imprieteni rapid cu toti cei care lucreaza acolo!

Zen Studio ofera servicii profesioniste

Noi eram in cautarea unor servicii de vopsit Craiova, acesta fiind principalul scop cu care am intrat la Zen Studio. Ne-am convins rapid ca suntem intr-un salon care isi merita renumele imediat cum am vazut produsele pe care le vor utiliza cei de acolo. Bineinteles, pretul unor astfel de produse profesionale nu este cel mai mic, insa calitatea este una de cel mai inalt nivel. Cei de la Zen Studio stiu foarte bine ceea ce au de facut, asa ca veti simti ca va lasati pe mana unor adevarati profesionisti in domeniu. Iar asta e mai mult decat linistitor pentru oricare dintre noi, stim deja!

De asemenea, daca nu stiti unde gasiti niste extensii salon in Craiova, trebuie sa stiti ca tot la cei de la Zen Studio trebuie sa apelati. In spatele acestui salon il regasim pe Mihai Partea, fondatorul celui mai apreciat brand de extensii de la noi din tara. Mihai Partea este un stylist profesionist si recunoscut la nivel national, insa in ultimul timp s-a concentrat din ce in ce mai mult pe extensii. Astfel, a infiintat brandul Zen, un brand de extensii care sa intruneasca cerintele unor profesionisti in acest domeniu.

Asadar, daca vreti sa va puneti niste extensii salon in Craiova, Zen Studio este cea mai buna solutie pe care o puteti alege. In primul rand, aceste extensii de la Zen sunt extrem de calitative, fiind din par natural. In al doilea rand, cei de la Zen Studio chiar stiu ceea ce au de facut atunci cand vine vorba despre extensii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *