Urăsc aglomerația

aglomeratie metrou

Urăsc extrem de mult aglomerația și bănuiesc că toată lumea o face. Urăsc aglomerația atât de mult încât aș călca pe toată lumea în picioare pentru a scăpa din respectiva situație și nu este vorba despre răbdare ci mai degrabă despre respect. Urăsc în special acele supermarket-uri și instituții care, deși sunt multe alte case/ghișee libere, preferă să folosească doar un număr limitat dintre acestea.

O instituție recentă ce am început să o detest recent este o bancă căreia nu-i voi da numele și care în ultima perioadă lucrează cu un singur ghișeu. Deși aproape zilnic se creează aglomerație la ghișeul respectiv, banca nu face nimic pentru a remedia problema și pentru a-și trata clienții cum se cuvine. Acest lucru m-a determinat într-o zi, când aveam de făcut o plată, să renunț la banca respectivă și să folosesc serviciile oferite de o alta și probabil ați fi făcut la fel dacă erați în situația mea, și anume, am încercat de 3 ori să trimit banii în 3 perioade ale zilei diferite: dimineața, după-masă și seara. Rezultatul? Nervi și timp pierdut aiurea.

Și acum mă întreb, de ce? De ce nu angajează o altă persoană pentru a remedia problemele? Nu au bani? Nu cred. Nu există o persoană competentă pentru postul respectiv? Nu cred. Și astăzi, la 2 luni de zile de la ziua respectivă încă văd persoane așteptând atât de mult timp la banca aceea pentru a-și rezolva treburile și mă gândesc că, dacă nu decideam să deschid un cont la o altă bancă eram nevoit să aștept și eu. Și aceasta a fost doar una din situațiile pentru care nu suport aglomerația – fie că este la supermarket-uri, la mall-uri, în trafic sau la alte instituții.

Un alt tip de aglomerație ce cu greu îl pot accepta, este vorba de aglomerația din metrou, în special dimineața. Grămezi de oameni ce se înghesuie pentru a prinde un loc – lucru ce îl disprețuiesc. Prefer să aștept o perioadă mai mare de timp și să prind un loc acceptabil decât să mă înghesui în alte persoane precum o sardină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *