Ține minte: Întotdeauna să îți protejezi telefonul, mai ales când e vorba de un smartphone

Să ai un smartphone în ziua de astăzi înseamnă să pui atenție pe el să îl îngrijești. De ce zic asta? Numai nu de mult mi-am cumpărat un Samsung Galaxy S7 Edge. Odată ce l-am achiziționat, mi s-a părut destul de scump să dau la o adică câțiva lei pe o folie și alți câțiva lei pe o husă, pentru că doar ce îmi cumpărasem de fapt telefonul, și știm cu toții ce preț presupune asta. Așadar, timpul a trecut și eu m-am ales cu un ecran spart, fără să am asigurare, iar în consecință costul reparației mă duce undeva la 1500 de lei. Ceea ce nu recomand nimănui. Așa că, m-am gândit să vă dau un sfat. Să vă luați huse, desigur! Și folii, că prind bine la casa omului atunci când ai probleme.

Având în vedere că Ciocotec comercializează multe modele de huse, aveți posibilitatea să nu mai umblați și să vă călcați pe picioare prin magazine și să comandați online direct acasă. Acum că stau și mă gândesc, ar fi fost mult mai bine să îmi cumpăr una dintre aceste huse Samsung Galaxy S7 Edge atunci când mi-am cumpărat telefonul. Astăzi nu aș mai fi nevoit să dau 1500 de lei din buzunar doar ca să repar un ecran care nu va mai fi niciodată așa cum a fost de la bun început. Însă o lecție se invață doar atunci când treci prin ea. Iar în cazul meu pot să zic că a fost cam fatală.

Dacă ar fi să mă gândesc acum, indiferent că aș avea un alt telefon, aș comanda fără să stau pe gânduri. Chiar i-am recomandat unui prieten una dintre aceste huse Huawei P9 Lite pentru că el are un astfel de telefon. Și după ce că mi-am schimbat convingerile, am ajuns la concluzia că dacă poți să previi un lucru, atunci fă-o, că decât să dai mai mult de 100 și ceva de lei din buzunar, mai bine iei o husă și o folie și trăiești fericit chiar și atunci când telefonul primește o zguduitură din temelii. Asta dacă vrei să îți menții telefonul, căci dacă vrei să faci ca mine…. este doar problema ta.

În final, să știți că recomand Ciocotec. Acum după ce mi-am refăcut telefonul am știut să intru pe site și să dau comandă. Și ce să vă spun? Abia aștept să ajungă în mâinile mele ca să pot folosi și eu telefonul ca un om normal. Sper să nu mai am parte de astfel de evenimente și să mă învăț minte. Contează mult să îți inveți lecția. În cazul meu, pot să zic că sunt cu lecția învățată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *