Pavaje din beton oferite de Empire Paving

Pavaje din beton cu firma Empire Paving.

Cine este Empire Paving și cum a ajuns această firmă să fie una din cele mai cunoscute în ramura pardoselilor exterioare din beton? Este o întrebare destul de firească, prezentă pe buzele tuturor clienților și potențialilor clienti. Firma Empire Paving a fost înființată acum circa 10 ani, apariție în forță și foarte necesară pieței românești. Se simțea parcă nevoia de o firmă nouă care să aducă tehnologii inovatoare ce se practicau de ceva timp în Vest. Se poate spune că pavajele din beton au primit un plus, dat fiind că, aceasta firmă a fost una primele ce apăruseră în România. A fost o perioadă foarte grea, deoarece pavajele din beton și betonul amprentat nu erau foarte cunoscute în țara noastră.

Lucrurile au evoluat lent, oamenii au început să afle cât mai mult despre acest beton amprentat, cât și despre piatra spălată, dar și despre pardoselile industriale din beton elicopterizat. Cu foarte mult tact și cu determinare, fondatorii companiei EmpirePaving au depus foarte mult efort, atât fizic, cât și psihic și financiar, pentru a-și face apariția pe piață și pentru a promova aceste tehnologii. Lucrurile au mers foarte bine, publicul a primit cu brațele deschise serviciile și azi, am ajuns să fim printre primele tări din Europa care aplică foarte des aceste pavaje din beton.

Ce este pavajul din beton amprentat?

beton amprentatEste una din principalele metode de imitare a diferitelor forme existente în natură. Fie că vorbim de gresie, de marmură, de pavele, de pavele pariziene sau napoleoliene, de pietre iregulare sau lemn, pavajul din betonul amprentat reușește să imite la perfecție aceste forme. Are și un plus față de pavele (mult mai ieftin) și față de betonul normal (mult mai rezistent și mai estetic). Este plăcut ochiului și poate schimba radical atmosfera mediului unde este aplicat.

 

 

 

 

Ce este piatra spălată?

piatra spalataPiatra spălată sau betonul spălat este un tip de pardoseală ce are un aspect clasic. Are o gamă variată de modele și culori (sub formă de pietre). Betonul spălat se execută foarte rapid, este foarte rezistent și foarte frumos. Este probabil folosit cel mai des în Franța, fiind un tip de pardoseală ce are o suprafață precum pietrișul.

Mai multe lucruri puteți afla pe site-ul firmei Empire Paving. Descoperiți tehnologiile și pardoselile care dau viață căminului dumneavoastră. Decorați și amenajați solul exterior prin utilizarea celor mai cunoscute tehnici de pavaj din beton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *