Mi-ar plăcea să-mi foliez mașina

Acum câteva zile, m-am gândit să mă documentez atent ce înseamnă cu adevărat folierea și colantarea unei mașini. Astfel că am ajuns la concluzia că cea mai bună șansă atunci când îți cumperi o mașină nouă e să o protejezi. Iar eu prin foliere, am citit că dacă o fac, o să scap de grija ruginii. Pentru că ăsta e scopul meu. Să nu-mi ruginească mașina și să fie protejată de eventualele zgârieturi ale dușmanilor. Cred că știți și voi cum e. Când vii cu o mașină luxoasă parcată în fața blocului și vecinii nu știu cum să își scoată cheia și să îți nimerească câteva zgârieturi fix pe ușă… Asta e România!

colantari masini iasi

Țin la mașina mea!

Având în vedere că ratele la ea sunt destul de generoase, chiar țin la mașina mea. Astfel că am decurs deja la a da comandă, căutând folieri masini iasi i-am găsit pe cei de la Royalprint.ro care pe mine m-au cucerit din prima secundă. văzând zecile de mașini foliate de ei, am zis că am nimerit chiar la fix. Pentru că asta înseamnă că odată ce îmi va folia mașina riscurile să mi se îngălbenească interiorul o să scadă și ele. Și cine nu își dorește astfel de beneficii? În plus, dacă vreodată o să vreau să vând mașina aceasta o să arate ca nouă dacă recurg la folieri caroserii auto iasi.

Tu cum îți protejezi mașina?

Sunt doar curios, eu decizia oricum am luat-o deja. O să îmi foliez caroseria auto ca să știu că scap de o grijă și că pot să dorm liniștit. Ceea ce însă mă frământă, e care sunt modalitățile tale de a-ți proteja mașina de zgârieturi, soare și cum o poți întreține ca să arate mereu ca nouă? Știu că înainte se purta să îți vopsești caroseria când aveai chef, însă din punctul meu de vedere alea sunt niște costuri enorme și nu cred că merită. Cel puțin nu merită atâta timp cât o foliere este mult mai ieftină și printul este într-o mare formă făcut de cei de la Royalprint.

Care desigur că nu o se ocupă doar cu asta. Pe site-ul lor vei putea găsi zeci de servicii demne de o tipografie cum doar la noi la Iasi poate să fie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *