Gheața cubică de la DRY ICE

Fie că sunteți acasă, fie că sunteți în mașină, fie la birou, fie într-un bar sau club, consumarea unei băuturi răcoritoare sau a uneia alcoolice tari, va fi mult mai savuroasă atunci când paharul/recipientul are proporția ideală de gheță în el. Gheata cubica este probabil cel mai cerut produs în anotimpul torid, produsul fără de care băuturile nu ar produce nicio satisfacție.

Gheata cubica pentru răcirea băuturilor.

gheata cubicaPe lângă faptul că această gheață în cuburi este extrem de folosită în anotimpul călduros, utilizarea ei nu se oprește aici. Pe tot parcursul anului, indiferent de regiunea în care locuiți, indiferent de țară sau de climat, cluburile din toată lumea folosesc constant gheata cubica. Deci, atunci când sunteți în club și doriți să vă distrați, băutura preferată trebuie să conțină neapărat gheața.

În România, unul din principalii furnizori de gheață în cuburi este DRY ICE. Pe lângă producerea și furnizarea de gheață cubică cluburilor și diferitelor baruri și restaurante, DRY ICE se ocupă și de alte chestii foarte interesante precum: gheață carbonică folosită pentru băuturi, pentru efectele speciale de la anumite evenimente, gheața carbonică pentru transporturile medicale, pentru industrial alimentară, pentru sablare, pentru viticultură, dar și altele.

DRY ICE oferă sculpturi din gheață, gheață carbonică și gheață cubică.

logo firma din gheataCă tot a venit vorba de lucruri speciale și interesante, compania DRY ICE a creat evenimentul ICE EVENTS la care au participat prin sponsorizări nume de companii grele și cu vechime. Ce este ICE EVENTS? Păi, analizând scurta descriere de pe site-ul web a celor de la DRY ICE, acest eveniment ar avea ca scop crearea de sculpturi în gheață, sculpturi realizate manual, folosind diferite scule și echipamente și implicând oameni talentați care-și arată competențele prin crearea unor astfel de sculpturi. Ați văzut vreodată un bar realizat complet din gheață, un suport de flori făcut din gheață, o măsuță pentru fructe sau logo-ul unei firme? EU nu! Și sunt sigur că aș fi impresionat de o astfel de sculptură, o formă de artă care presupune multă muncă, îndemânare și o experiență vastă în domeniu.

Revenind la prezentarea serviciului de gheață cubică, DRY ICE are o ofertă specială pentru oamenii din Cluj. La numai 7,5 RON puteți achiziționa o pungă de 2,5 kg de gheață cubică. Firma oferă un preț mult mai mic la comenzi mari și transport gratuit la peste 12 pungi cumpărate.

Pentru a avea o imagine completă despre compania DRY ICE, voi face o scurtă introducere. Firma tinde să se apropie de clienții cu care colaborează, tocmai de aceea oferă o gamă foarte variată de produse din gheață la prețuri foarte avantajoase. Având în principal, ca și clienți, diverse companii, echipa acceptă propuneri și sugestii din partea clienților, sugestii legate de îmbunătățirea serviciilor și produselor oferite. Pe lângă scurta descriere a produselor oferite, DRY ICE oferă foarte multe informații despre modul în care lucrează, despre modul în care sunt obținute produsele comercializate, despre cum fac livrările și despre cum se depozitează aceste produse din gheață.

După o scurtă analiză a site-ului companiei veți putea constata că aceasta este una din principalele firme din domeniu care oferă servicii excelente, o gamă foarte variată de produse ce pot fi folosite pentru extrem de multe evenimente speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *