Gadgetguru.ro te invata ce gadgeturi ai nevoie in vacanta

Vacanțele sunt acele momente în care ne dorim să fim cât mai departe de task-uri, deadline-uri și agitația din oraș. Să petrecem clipe de poveste alături de cei dragi sau să pornim cu încredere într-o nouă aventură. Însă asta nu înseamnă că ar trebui să ne uităm toate dispozitivele acasă. Indiferent dacă ne recunoaștem sau nu, orice gadget are câteva avantaje importante. Iar unele dintre ele sunt perfecte în orice vacanță, indiferent de destinație.

Vrei să stai departe de e-mail și apeluri sâcâitoare? Iată ce gadget ar trebui să iei cu tine în vacanță cu toate astea:

eBook Reader

Vacanța e momentul în care poți recupera la capitolul lectură. Indiferent dacă vorbim despre cărți de specialitate, lecturi utile la nivel profesional sau pur și simplu un nou roman, trebui să să cumperi un eBook Reader. Mai ales dacă nu vrei să-ți copleșești bagajul cu două – trei cărți pe care le poți citi sau nu. Acest eBook Reader este ușor, are dimensiuni reduse și poate găzdui o adevărată bibliotecă mobilă. Plus că e ideal pe plajă, unde lumina te-ar împiedica să citești pe tabletă sau smartphone.

Boxă portabilă (gadget)

Boxele portabile sunt ideale în vacanță, deși ar trebui cu siguranță interzise pe multe plaje! Tocmai pentru că e greu să scapi rapid de muzica altora, boxa portabilă este un gadget pe care trebuie să-l iei cu tine în vacanță. Are dimensiuni reduse, este ușor de conectat la smartphone sau tabletă și numai bună pentru o petrecere la piscină sau pe malul mării. Dacă ai optat pentru o variantă waterproof. Însă trebuie să precizăm că recomandăm utilizarea boxelor portabile cu moderație. Și fără a-i deranja pe cei din jur, care ar putea avea alte preferințe muzicale.

Citeste tot articolul pe https://gadgetguru.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *