Frigiderul ideal

bucatarie, electrocasnice

De ani buni de zile, în bucătăria casei mele, individul, ca să-i zic așa, ce se ocupa de conservarea alimentelor era un frigider învechit, un model cumpărat acum mult timp, reparat de nenumărate ori pe parcurs și care, de curând a început să-și arate vârsta și să nu-și mai facă treaba cum trebuie. Firma producătoare este una germană și se pare că într-adevăr a fost de calitate superioară deoarece și-a scos și banii investiți în electrocasnic și a demonstrat puterea sa de funcționare.

Am decis că a venit timpul să înlocuiesc bunicul ce se afla în bucătărie și să aduc în locul său o versiune mult mai bună, un fiu îmbunătățit și modern care să preia ștafeta. Am ales de data aceasta o combină frigorifică dotată cu mai multe funcții printre care enumăr atenționarea pentru ușa deschisă, înghețul și dezghețul rapid, display LCD, setarea manuală dar și automată de temperatură, acel „child lock” destinat copiilor și multe altele. M-am documentat extrem de mult înainte de a cumpăra produsul și se pare că am făcut o alegere bună pentru bucătăria mea. Deși ocupă mai mult loc în bucătărie, combina frigorifică aduce foarte multe beneficii având acum posibilități multiple de a conserva felurite alimente și băuturi.

L-am cumpărat de peste 2 luni și sunt foarte mulțumit deocamdată de modul său de funcționare dar și de design-ul acestuia. De fiecare dată când invit pe cineva și se întâmplă să rămânem în bucătărie la discuții, e inevitabil să nu apară întrebarea „Dar cât a costat?”. Le răspund „o nimica toată” și într-adevăr așa și este. Știu că este de calitate și dacă se întâmplă să apară vreo defecțiune sunt protejat pentru că am garanție pentru 5 ani de zile. Le-am recomandat tuturor prietenilor această combină frigorifică și dacă se întâmplă să-și schimbe electrocasnica de răcire din bucătărie să opteze cel puțin pentru firma producătoare a aparatului pentru că aduce pe piață de fiecare dată produse de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *