Detaseaza-te de tot ce e rau si adu binele in viata ta


Daca simti ca te enervezi usor si ca furia pune usor stapanire pe tine invata cum sa-ti controlezi emotiile si sa inlaturi supararea. Symone te indruma cu sfaturi utile cum sa parcurgi acest drum cu intelepciune pentru ca la final sa culegi din plin roadele. 

Nu este nevoie de practici extinse pentru a simti efectele relaxarii profunde, pentru a reduce anxietatea si a spori intelegerea. Cu rabdare si calm vei aduce un plus de claritate si bunatate in fiecare zi a vietii tale. In acest fel, vei simti ca esti mai fericit si mai sanatos, atat fizic cat si psihic.

Te-ai gandit vreodata ca desi esti o persoana irascibila si impulsiva ai putea sa devi o persoana calma si intelegatoare? De ce sa risti sa te enervezi cand poti sa vezi partea buna a lucrurilor? Symone iti ofera cateva idei si sfaturi demne de urmat. 

Pentru inceput, trebuie sa-ti intelegi furia, sa vezi de unde provine si sa o anihilezi. Chiar daca furia este o traire absolut normala, ea trebuie sa fie inteleasa corect pentru a fi canalizata catre ceva constructiv. Identifica sursa furiei, pentru a vedea catre ce se indreapta si cum functioneaza. 

Trebuie sa faci eforturi mari pentru a gasi intotdeauna partea rationala a lucrurilor. Pentru ca acest lucru sa fie posibil este nevoie sa schimbi radical modul in care gandesti. In loc sa dramatizezi si sa exagerezi incearca sa inlocuiesti cuvintele cu tenta negativa cu cele pozitive, pentru ca enervarea nu o sa te ajute in nici un fel, ci din contra o sa strice tot ceea ce este frumos. 

Desigur ca furia are un caracter emotional, si se pare ca acapareaza cel mai des femeile. Asadar, barbatii sunt mai putin dispusi sa se confrunte cu acest tip de emotii, insa sunt mai receptivi la aspectele rationale ale vietii. Gandeste-te ca intotdeauna exista o cale de iesire din acest univers sumbru, trebuie doar sa o gasesti. 

Atunci cand incepi sa te enervezi, este mai bine sa fii retinut decat sa vorbesti ceva ce ai putea sa regreti. Nervii, atitudinea negativa si cuvintele spuse fara sa gandesti nu vei face altceva decat sa alimentezi un conflict.

Decat sa-ti descarci mereu sufletul prin cuvinte pline de agresivitate,  incearca sa-ti dai seama cum ar trebui sa reactionezi in acea situatie, pentru a oferi sansa interlocutorului sa revina la un ton mai cooperant. Symone te ajuta sa iti gestionezi furia si sa te bucuri din plin de o viata linistita. Pentru mai multe detalii suplimentare acceseaza site-ul online https://symone.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *