Cum slabim sanatos cu PrettyBox.ro?

Kilogramele îți dau bătăi de cap și nu mai poți lupta cu ele? De câte ori te-ai întrebat “cum slăbim sănătos” pentru a scăpa de frustrări? Mereu te-ai abținut de la  mâncărurile preferate și ai încercat inutil să slăbești. Tot timpul îți impui un anumit gramaj sau o anumită oră de masă, dar fără niciun rezultat?

Iată cele mai cool sfaturi despre cum slăbim sănătos!

Te întrebi cum slăbim sănătos? Uită cuvântul dietă

Dacă încerci să înveți cum să ții kilogramele în plus la distanță și cum să slăbești sănătos în primul rând trebuie să uiți de cuvântul dietă. Cu siguranță ai încercat toate dietele pe care le-ai auzit și tot nu ai reușit să te menții la greutatea dorită. Asta pentru că dietele se bazează pe restricții și pe ore fixe de masă. Cuvântul dietă îți face subconștientul să se simtă încorsetat și automat să încerce să evadeze de acolo. Astfel vei termina mereu trișând și ușor ușor abandonând dieta.

Pentru a evita această situație trebuie să-ți schimbi stilul alimentar pe termen lung. Schimbările bruște de greutate dăunează foarte mult organismului tău. Nu renunța la toate mâncărurile preferate dintr-o dată. Fă asta treptat, dar atunci când îți este poftă de ceva poți mânca o porție moderată, revenind apoi la alimentele sănătoase. Îți dorești cartofi prăjiți sau ciocolată? Este ok, dacă o dată pe săptămână îți faci câte o poftă.

Citeste articolul acum pe PrettyBox.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *