Cum sa comunici cu medicul de la distanta?

camera-supraveghere

Sunt cazuri in care nu poti ajunge la medic din foarte multe motive. Fie iti este prea rau sa te ridici din pat, fie medicul este ocupat, fie distanta este prea mare.

Pentru astfel de probleme s-a gasit o solutie ingenioasa, simpla si practica. Cu o simpla camera video conectata la internet poti sa comunici cu orice persoana de la distanta.

Medicii moderni ofera consultatii chiar de la ei de acasa fara ca pacientul sa se mai deplaseze. Daca suferi de o raceala sau o boala minora care nu necesita interventii speciale, poti comunica cu medicul tau printr-o forma noua de comunicare.

camera-supraveghere

Camera de supraveghere HIKVISION DS-2CD2442FWD-IW iti ofera sansa sa comunici video cu medicul tau direct de pe telefonul mobil. Stand in pat si fara prea multe griji, poti accesa camera de pe telefonul mobil si poti comunica fara limite.

Camera te filmeaza la rezolutie ridicata si inregistreaza si sunetul din incapere. Astfel, poti sa comunici si medicul sa te vada live. Si tu poti sa-l vezi pe medic daca foloseste o camera similara, astfel ca dialogul poate fi mult mai simplu.

 

Camera se poate monta pe noptiera sau in orice alt loc avand un picior de sustinere. Nu are nevoie de cartela SIM, aceasta functionand doar prin internet. Nu vor exista costuri suplimentare sau limite.

SKUT.ro este un magazin online ce pune la dispozite o gama larga de produse, sisteme de alarma performante, sisteme supraveghere video moderne, automatizari porti, videointerfoane etc. Asistenta tehnica este asigurata d specialisti care va ajuta in momentul in care doriti sa plasati o comanda. Nu puteti gresi niciodata produsele. De asemenea, montajul este asigurat de firme partenere daca doriti echipamente sofisticate.

Pentru a putea comunica fara limite cu medicul dvs trebuie doar sa va instalati o aplicatie pe telefonul mobil. Aplicatia va permite sa accesati camera din orice loc va aflati. Este utila nu doar sa comunicati cu cineva ci si sa va protejati locuinta.

Camera poate filma pe timp de noapte, are senzor de miscare si conexiune speciala daca aveti o alarma. Este sofisticata, performanta si usor de folosit.

poza-skut.ro - Copy

Camera de supraveghere poate sa stocheze informatia pe un card de memorie, astfel ca va puteti salva conversatiile pentru orice eventualiate. Puteti sa aveti acces la imagine Live sau puteti sa derulati prin inregistrarile stocate pe card.

Camera este disponibila la magazinul SKUT.ro la un pret avantajos. Echipa magazinului va poate ajuta cu informatii suplimentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *