Avantajele pe care le aduce o de folie cu bule de aer

Nu stiu cum sunteti voi cand auziti despre transportul unor produse ceva mai fragile, insa va spun ca eu ma panichez imediat. Nu de alta, dar de cele mai multe ori, aceste produse fragile sunt si printre cele mai scumpe. Asadar, si in urma cu cateva saptamani m-am panicat la fel de tare cand am aflat ca trebuie sa fac un astfel de transport. Am cautat ceva informatii si am aflat in scurt timp ca o folie cu bule de aer s-ar putea sa fie tot ceea ce am nevoie pentru a ajunge la destinatie cu toate produsele in siguranta.

Cautand pe internet mai multe detalii, i-am gasit pe cei de la CTL Ambalaje, un producator cu experienta masiva in spate pe aceasta piata. Am avut incredere din prima clipa si am dat comanda pentru o asemenea folie cu bule de aer. Bineinteles insa ca am avut si emotii. Aceasta folie cu bule de aer era singura solutie pe care o aveam ca sa pot sa imi fac treaba si sa transport acele produse fara sa pateasca nimic pana la destinatie. S-au dovedit a fi de ajutor si cei din echipa CTL Ambalaje, care mi-au explicat cu lux de amanunte tot ce voiam vreodata sa stiu despre aceasta folie cu bule de aer.

Avantajele pe care le aduce o astfel de folie cu bule de aer

Foliile cu bule de aer prezinta o serie intreaga de avantaje deosebit de importante atunci cand vorbim despre un astfel de transport de marfuri fragile. Trebuie sa stim ca prin infasurarea produselor intr-o asemenea folie se creeaza un strat protector de aer ce previne deteriorarea sau zgarierea acelui produs. Aceste folii cu bule de aer pot proteja o intreaga serie de produse fragilce, incepand de la electrocasnice si pana la obiecte de arta.

In primul rand, o folie cu bule de aer protejeaza produsul de umzeala si de un posibil contact cu apa. De asemenea, feresc produsul de eventuale zgarieturi sau de contactul cu praful. O folie cu bule de aer aduce cu sine si o protectie impotriva socurilor mecanice si a vibratiilor. Nu in ultimul rand, foliile cu bule de aer sunt reciclabile si utilizabile. Indiferent de dimensiunile sau de formele produsului, o astfel de folie cu bule de aer se va putea dovedi a fi foarte utila.

Specialistii de la CTL Ambalaje mi-au indreptat atentia si catre o banda polipropilena pp care sa imi asigure produsele prin sigilarea sau legarea lor. Banda polipropilena are avantajul unei elasticitati si a unei rezistente la rupere foarte mari. Indiferent de dimensiunile produselor, banda polipropilena poate proteja produsele transportate, oferindu-le o singuranta sporita. De asemenea, banda polipropilena are un coeficient de elongatie foarte mare, fiind similara cu banda metalica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *