Am revenit

back again

Fiind primul articol pe blog am decis să scriu câteva lucruri despre mine și despre acest blog. Ideea este că am deținut acest blog cu ceva timp în urmă pentru o bună perioadă de timp. În anul 2009 m-a cuprins o lene cumplită și am devenit total dezinteresat de acest domeniu al blogărelii. Activasem în trecut, înainte de a deține acest domeniu, pe diferite platforme gratuite precum ucoz sau wordpress dar nefiind foarte impresionat de aplicații deoarece îmi limitau extrem de mult libertatea de a transforma design-ul blogului după bunul plac.

Așa că, fiind încă copil am decis pe atunci să-mi procur un domeniu și un hosting și am dat drumul unui mic proiect web, fiind pe vremea aceea un mic hobby și un mod de a mă exterioriza și de a descrie diferite situații și evenimente la care am luat parte. Nu a fost un lucru măreț ceea ce am făcut, nu am reușit să impresionez pe nimeni la vremea aceea și acum, accesându-mi arhiva site-ului din trecut îmi dau seama că nici nu am avut cu ce să impresionez fiindcă am postat în foarte mare parte doar chestii ce le consider acum inutile și plictisitoare.

În fine, nu mai contează acum, important este că mi-am recăpătat domeniul și se pare că sunt cuprins și de o poftă de scris ce o pot opri doar prin scris. Sper să cunosc din nou acest domeniu, de data aceasta mult mai bine decât în trecut și ușor, ușor să adun câțiva amici prin blogosferă, oameni care sper să mă ajute să fiu la curent cu tot ceea ce se întâmplă pe aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *