Accesorii și ceasuri

ceas de mână bărbătesc

Îmi place foarte mult să port diferite accesorii de mână, în special ceasuri. Dețin deocamdată două ceasuri de mână pe care le combin de fiecare dată cu ținuta. Pe lângă ceasuri mai port și alte accesorii, brățări care să nu iasă în evidență și care să adauge un plus tinutei mele.

Fie că-i un eveniment special, fie că-i doar o ieșire în oraș, ceasurile de mână se îmbină perfect cu o îmbrăcăminte casual sau cu un costum. Nu sunt genul de persoană care să arunce bani pe fereastră pentru lucruri ce nu-mi folosesc dar, pentru aceste două ceasuri de mână am muncit foarte mult și nu mi-a părut rău atunci când le-am cumpărat.

Deși ceasul de mână a devenit în ziua de astăzi doar un simplu accesoriu de modă, totuși eu îi apreciez foarte mult utilitatea oferită pentru că îmi este mult mai ușor să folosesc ceasul, în defavoarea telefonului, atunci când vreau să aflu ora. Această mică manie a mea cu  ceasurile a prins rădăcini acum nu foarte mult timp, de când am început să-mi creez propriul meu stil vestimentari și am considerat că ceasul de mână nu ar trebui să lipsească.

Am fost de mic copil impresionat de acest accesoriu, în special de ceasurile mecanice, de simplitatea design-ului dar mai ales de complexitatea rotițelor care lucrează împreună pentru a face mecanismul funcționabil. Fiind curios, am și lucrat lucrat cu respectivele rotițe, am desfăcut foarte multe ceasuri mecanice și am reușit să repar un mic număr din ele. Am fost foarte entuziasmat de reușită dar am fost și foarte impresionat de componența accesoriului.

Știu foarte bine ce însemnă să repari un ceas de mână mecanic și de aceea apreciez ceasornicarii ce sunt dedicați meseriei lor, nu contesc niciodată prețul unei reparații pentru că știu la ce riscuri se expun și de câtă concentrare și dexteritate este nevoie pentru a face din nou ceasul să ticăie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *