10 alimente din lista cu ce mănânci după antrenament by HealthyPeople.ro

Te duci frecvent la sală, dar niciodată nu ai știut concret ce mânânci după antrenament? Din ce în ce mai multe persoane au această problemă.

Mersul la sala de antrenament este în trend în ultimii ani. Ori pentru a arăta bine ori pentru sănătate, cert este că oamenii merg la sală.

Majoritatea dintre ei își pun întrebarea: “ce mânânci după antrenament?” .

Ei bine, după antrenamente este bine să mâncăm cât mai sănătos.

10 alimente din lista cu ce mănânci după antrenament

1.Avocado

Acesta nu trebuie să lipsească din regimul tău alimentar. Este un fruct minune bogat în nutrienți și vitamine. După antrenamentele sportive acesta ajută la refacerea mușchilor și la accelerarea metabolismului. Consumat cu moderație în salate, avocado are un aport considerabil în menținerea sănătății și stării de bine.

2.Fructe uscate și nuci.

Acesea sunt o sursă demnă de luat în calcul de proteine și fibre, atât de recomandate după un antrenament intens. Folosite de regulă mai mult ca o gustare decât ca  masă principală, fructele uscate și nucile se pot folosi și în salate. Pline de gust și savoare acestea îți dau energie și îți îmbunătățesc sănătatea.

3.Humusul

Humusul este un aliat perfect al cantarului. Acesta ne ajută în curele de slăbire și este ideal ca și gustare după sală. Hrănitor, gustos și sănătos, humusul ne scappă de grija a ceea ce mâncăm după antrenament.

Poti citi intreg articolul pe https://healthypeople.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *